31 d’agost del 2015

Sortides en família - Isil i Alòs d'Isil

L'any passat, l'AMPA va emprendre la iniciativa d'organitzar excursions familiars properes i assequibles per a les famílies del nostre centre, com que va ser una iniciativa molt reeixida i positiva enguany l'hem tornat a tirar endavant ja que l'AMPA considera que val la pena donar-li continuïtat.

Aquest curs des de l'AMPA CEIP la Closa i SES Morelló, a finals de novembre vam organitzar una nova sortida familiar!! Vam intentar fer la circular que surt d'Alós d'Isil i que aquest estiu passat havia recuperat i senyalitzat el camp de treball de Món Natura Pirineu.
Vam aprofitar també per visitar primer la casa de l'ós d'Isil ja que era una bona oportunitat per a la gent que potser no l'havia vist.


Vam quedar, totes les famílies que ens va voler acompanyar, a les 10,30 h davant de la casa de l'ós a Isil. Ens van passar l'audiovisual i després vam anar al pis de dalt per passar una bona estona aprenent tot el referent al món dels óssos.






Després vam agafar els cotxes i tots cap a Alós!!! Vam iniciar la circular al pont romànic i vam pujar cap a l'esquerra, vam passar un antic punt estratègic on antigament els carrabiners disparaven contra els maquis, el camí guanya alçada ràpidament i té unes bones vistes del poble d'Alós.







Malauradament ja a la part alta del camí, quan pràcticament ja havíem fet tot el desnivell, se'ns va posar a ploure i vam haver d'avortar l'excursió, no vam poder acabar la circular que tot plegat era de 1,6 km.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada