15 de maig de 2010

PROJECTE ORENETES

Bon dia a tothom,

No és gaire la feina que hi ha, tot plegat és un dia d’aquesta segona quinzena de maig i un altre de la primera quinzena de juliol. 

Es tracta de col·laborar amb el Centre Natura Caixa Catalunya en l’execució o seguiment del cens d’Oreneta cuablanca que es ve duent a terme des de fa uns anys en el nostre terme. Hi participa molt directament el col·legi. L’aula de tercer treballa els ocells com a projecte de curs i estudiar l’Oreneta cuablanca serà una part del projecte. Són ells els que ens han demanat ajuda, doncs quanta més gent hi treballi més zona es podrà estudiar i més representatiu serà l’estudi. Així mateix el Camp d’Aprenentatge també hi participa i tothom qui vulgui aportar una estoneta del seu temps hi serà benvingut. 

Dilluns dia 17 de maig es farà la reunió a la biblioteca de l’escola per explicar com s’ha de fer l’observació, quines dades s’han d’agafar i de quina petita zona s’ha de fer (normalment una casa o edifici) . Per això vindrà l’Anna Dalmau que és la coordinadora del projecte orenetes.cat

Si voleu tenir més informació del projecte i de tot plegat al bloc de tercer i ha un enllaç que duu directament a la web www.orenetes.cat
 
És una estoneta i ens ho podem prendre com un joc amb els nostres fills al tard abans d’anar cap a casa, o com una observació curiosa de la nostra natura d’una manera diferent. Agafem una zona que ens vingui de pas o potser la nostra casa o la del veí i en traiem les dades. 

Us esperem el dilluns 17 a les 17:00 hores al CEIP La Closa.

Gràcies

Feu-ne difusió als vostres amics i amigues, a veure si en podem fer una bona feina!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada