10 de gener del 2016

Taller connecta't

SES Morelló

3r d'ESO - Novembre 2015


El passat novembre els alumnes de tercer d'ESO van realitzar el taller Connecta't, dos dies de taller amb EducArt (Esther i Toni), en que els educadors han realitzat amb els nois i noies diverses activitats per tal de conèixer-se millor i empatitzar com a grup.

Des de l'AMPA estem molt contents de la seva realització i volem agrair a l'Institut de que s'hagi pogut dur a terme aquesta experiència tant interessant i a la vegada tant innovadora. També al Consell Comarcal que ha col·laborat amb el projecte econòmicament. Creiem que aquest taller permetrà conèixer una mica millor la realitat emocional dels joves i ajudar a millorar els espais de relació amb mestres i família. 


Volem agrair a l'Esther i el Toni d'EducArt la professionalitat mostrada en tot moment.
A banda del treball que han realitzat els alumnes durant els dos dies de taller, EducArt també ha realitzat una sessió prèvia amb els mestres per preparar el taller i també una sessió posterior per donar a conèixer els resultats i avaluar el treball realitzat pels joves durant el taller.També s'han realitzat tutories amb les famílies que ho han volgut per conèixer el treball dels seus fills. 

Enguany el taller s'ha dut a terme amb els nois de l'Institut d'Esterri d'Àneu, de Sort i de la Pobla de Segur. 

Aquí teniu un petit reportatge realitzat per la Oficina jove del Pallars Sobirà.  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada