15 de gener del 2019

LUDOTECA JOCS Escola Llar

L'AMPA hem col·laborat a la creació d’una LUDOTECA DE JOCS per l’Escola Llar per a que nens i nenes es diverteixin jugant amb jocs de taula en les estones de lleure que no poden sortir a l’exterior de les instal·lacions.
Com col·laborem?
1.      Fent compra de diversos jocs de taula, educatius i variats intentat així garantir diversitat en les preferències d’entreteniment i edats dels infants.
2.      Demanem la vostra col·laboració fent donació de jocs de taula o de construcció (Lego, per exemple) que tingueu en desús però en BON ESTAT (no envellits, trencats...) i COMPLETS (que no faltin peces o elements indispensables per poder-hi jugar).
Envieu al correu de l’AMPA (ampa.closa.morello@gmail.com) una foto de cada joc de que vulgueu donar per poder fer una selecció del material que es consideri adequat. En tal cas, ja us indicaríem com procedir per recollir-vos-el  o entregar-lo a l’AMPA. Si us plau, indiqueu també un número de telèfon on poder contactar-vos.
La donació de jocs usats és un acte de SOSTENIBILITAT i, a més, preveiem DONAR A ENTITATS SOCIALS tots aquells jocs recopilats i que finalment no siguin destinats a la nostra ludoteca.
Agraïm anticipadament la vostra col·laboració... i esperem que aprofiteu aquesta bona causa per desfer-vos d’aquell joc que ocupa lloc i fa tant de temps que no hi jugueu!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada