9 de setembre del 2019

Extraescolars Curs 2019/20

En la secció EXTRAESCOLARS teniu disponible la proposta d’activitats pel curs 2019/20.
El període de inscripcions serà del 9 al 18 de SETEMBRE i podeu realitzar-les a través del formulari online. INSCRIPCIONS.

Us informem que a partir d’aquest curs:
Les quotes seran quadrimestrals i el seu pagament es farà per ingrés directe al compte de l’AMPA per part de les famílies. L'import total de la quota se us concretarà personalment un cop confirmades les vostres inscripcions.
Hem elaborat una NORMATIVA de funcionament de les activitats extraescolars per garantir una bona operativitat i en benefici de tots els participants.

Aquests canvis en l’organització de les activitats extraescolars tenen com a objectiu millorar la coordinació i el funcionament d’aquestes, i especialment són considerats per:
  • Reforçar un compromís de permanència, per així donar estabilitat i cohesió als grups i per tal de garantir la viabilitat de les activitats (en base un mínim i màxim de participants establerts).
  • Optimitzar recursos econòmics. El gir de rebuts suposa una despesa considerable en despeses bancàries, recursos que es poden destinar a altres activitats o necessitats del centre en benefici de tots els alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada