13 de novembre del 2019

Firàneu

Un any més volem demanar la vostra col·laboració en la recaptació de diners per tal que els nostres fills i filles puguin gaudir de grans descomptes a l’hora d’anar de colònies! 

Aquest any ja hem iniciat una sèrie d’accions (com la venda de castanyes i boc’n’rolls a la fira de Santa Teresa) i en volem impulsar d’altres de les que ja us anirem informant. Però hem decidit centrar gran part dels nostres esforços en la RIFA del FIRÀNEU. Gràcies a la col·laboració desinteressada de moltes empreses i entitats de les Valls d’Àneu tenim premis increïbles que ens permetran fer una gran col·lecta per tal que el descompte sigui més gran que mai. 

Per a beneficiar-vos d’aquests grans descomptes caldrà que participeu de la venda de tires per a la rifa. Les famílies que tingueu un únic fill o filla entre p3 i 6è haureu de vendre 5 tires (10€). Les famílies amb dos fills en aquests cursos haureu de vendre 8 tires (16€) i amb tres fills 10 tires (20€). Fàcil, oi? Si alguna família està interessada en tenir més tires per a vendre, pot fer l’ingrés corresponent a la quantitat desitjada (2€ per tira).

Per tal que sigui tot més senzill us demanem el pagament de les tires del sorteig per avançat. A mesura que anem rebent els ingressos corresponents tindrem clar quines famílies voldreu col·laborar i se us farà arribar (via escola) les tires del sorteig juntament amb un resum dels premis i els llocs on sortiran publicats per tal que pugueu transmetre la informació a tota aquella gent que us vulgui comprar tires. També esperem que vulgueu participar de la venda extra de tires durant el dia del Firàneu, quantes més en venguem, més gran serà el descompte!

És molt important que feu el pagament amb el concepte RIFA + COGNOMS FAMÍLIA, al número de compte corrent: ES89 2100 0074 5902 0021 9590. Teniu temps fins al 22 de novembre per tal de realitzar l’ingrés i per tant, beneficiar-vos del descompte a les colònies! No ho deixeu per última hora!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada